12345678fatma Mzgnugursain canim benim eşimde varikosel vardi 1 bucuk senelik evliyim ilk evlendigimjzde direk gitti test yapti varkisel cikti (genetik olduğu için direk test yaptı abilerindede vardi) sonra sol tarafında var dedi doktor direk ameliyat yaptı sperm sayısı artmisti ama kuyruk sekil bozuklugu vardi spermde ve doktorda cok zor bebek olması dedi ve eşimde ondan sonra kendine karışım yapıp icti karişimdan 15 20 gün sonra hamile kaldım 1 bucuk ay sonra öğrendim hamileligimi 6 haftalikti hatta şuan kucagimda 4 bucuk aylık cok şükür şimdi tekrardan varmi varikosel bilmiyorum ama
12345678fatma Mzgnugursain karişimda arı sütü deve dikeni çoban çökerten keçi boynuzu pekmezi karıştırdı hergun 1 yemek kaşığı icti cok faydası oldu hamile kaldım hemen
selambenim Mzgnugursain canım benim eşim de ameliyat oldu 7-8 ay içerisinde hamile olduğumu öğrendim rabbim şifa versin inşallah
Mzgnugursain Yildiz52 benim beş buçuk yaşında oğlum var ikinci çocuğumuz olsun istedik bir buçuk senedir korunmuyoruz rahim filmi çektirdim herşey normal eşimde yumurtuklarında damar görüldü onun adı varikosel varikoselde sperm bozukluğu oluyor ya kuyruk oluşuyor yada başı o yüzden normal gebe kalamıyorum
Yildiz52 Mzgnugursain aa bilmiyordum ilk kez duydum Rabbim derman versin inşallah hayırlısı olsun sizin için doktor ne diyor
Mzgnugursain Yildiz52 amelyat diyor yarın tekrardan tahlil yapıcak üç ay ilaç kullandı dua edin inşallah düzelme olmuştur olmadiysa amelyat diyo doktor ama ben kendim için gittim doktora amelyat olamasın dedi tüp bebek önerdi tüp bebekte almış başını gidiyo 42 bin lira çok zor dönem
Yildiz52 Mzgnugursain aynen öyle bu devirde herşey çok zor dualarım sizinle Rabbim kalbinize göre versin hayırlısı neyse o olsun
12345678fatma Mzgnugursain ya zatn kesin çözün değil ameliyatn sonra güzel şeyler tüketmesi gerekiyor
Aseliiimmm Mzgnugursain benım eşimde de var. 2. Dereceydi o yüzden evlendikten sonra erken çocuk olsun dıye karwr verdık ve ilk denemede nasip etti Allah çok şükür. Ameliyattan 6 ay sonra düzelme oluyor genelde.
Ars0807 Mzgnugursain eşim varikoseldi ameliyat oldu ve ilaç takviyesiyle ameliyyatan sonra ikinci ayda hamile kaldım
Canimoglisim Eşim ameliyat olduktan 7 ay sonra hamile kaldım. Sakın endişe etme. Hergün havuç suyu, haftada 1 nohut yemeği, günlük bir saşe vardı onu kullanıyordu, L-arginin-Solgar, e vitamini kullandık. Tüp bebek öncesi ameliyat denemelisiniz
reynwoman Mzgnugursain merhaba benim eşim bekarken bir kere ameliyat olmuş evlendiğimiz zaman tekrar varikoseli tekrarlamıştı ikinci ameliyatı oldu ameliyatından 6 ay sonra hamile kaldım 6 ay sürecinde de doktorun verdiği vitaminleri kullandı ekstra keçiboynuzu pekmezi ve kuruyemiş karışımı kullandı bende de polikistik over sendromu var buna rağmen gebeliğim sorunsuz tuttu endişe etmeyin ameliyat olması gerekiyorsa kesinlikle olsun
Betulazraaa Mzgnugursain benim eşimde vardi ameliyat yapmadı doktor çözüm değil diye destekleyici ilaçlar kullandı hamdolsun onlarla oldu bebeğimiz