merveorhan Doğum yapalı 7 ay oldu yaklaışık 2 aydır aşırı saç dökülmesi yaşıyorum sizlerde oldu mu, bir çözüm bulabildiniz mi?
elifdedim merveorhan oldu canım oldu her doğum yapan annenin başına gelen çok doğal bi süreç bu da bi yandan da bebek saçların çıkıyodur uzadıkça fark ediceksin ben şimdi tel tokayla tutturmaya çalışıyorum yoksa çok komik duruyo üzülme geçici bi süreç ben bi şey kullanmadım zamanla dökülme azaldı ve yeni saçlar çıktı ☺️
Emir_mom merveorhan 19 Aydan sesleniyorum hala dökülüyor dışarıdan şampuan krem vitamin işe yaramadı.Emzirmeyi sonlandırınca değerlerime bi baktırmayı düşünüyorum umarım dökülmez artık saç kalmadı 🤦🏼♀️
KumsalDerya merveorhan benim saçım asla dökülmezdi hele hamilelikde deli gibi uzadı belime kadar olan saçlarımı kestim dökülmeye başladı doğumdan sonra
Sdmgc merveorhan 6 ay önce doğum yaprım 3 aydır saçlarım aşırı derecede dökülüyor bugün tahlil yaptırdım herşeyim gayet normal ama doktor çinko magnezyum ve d vitamini takviyesi verdi umarım iyi gelir
elifdedim Emir_mom aa sizin bebek saçlarınız çıkmadı mı ya da ara dönemde dökülmede bi durulma azalma olmadı mı
KumsalDerya Sdmgc doğumdan sonra oluyormuş bebek annesini tanımaya başladı için hamilelikde hormanlar değişti için dökülme hiçbir şekilde olmuyor
cansuturgut merveorhan Urban serisini kullanıyorum saç dökülmem aşırı azaldı ve minik minik saçlar çıktı