Bal_prenses Merhabalar iyi aksamlar diliyorum herkese.. Özellikle çocuğu 3 yaş olan annelere soruyorum. Bu aylarda uyku gerilemesi yaşıyor musunuz ? Benim kızım bu aralar uykuyu sevmez oldu geceleri sık sık uyanıyor akşamları uyumak bilmiyor sabahta erkenden kalkıyor 🤦🏼♀️
paputmoms Bal_prenses 34.aydan sesleniyorum erkek çocuk yaklaşık 5 aydır bu durumdayım gündüz hiç uyumaz gece de bayılana kadar ayakta saldım valla baş edemiyorum artık 😒
paputmoms Bal_prenses geceleri uyanma son 15 gündür yok gibi şu an için evet oluyor sanırım bazen rüya gördükleri için de uyanıyorlar gündüz izledikleri çizgi film telefon tablet etkili olabilir ben kestim hiç Bi şekilde ekrana maruz bırakmıyorum.. Bugün hariç çok ciddi migren atağı geçiriyorum kendimden geçmiş vaziyetteyim
ENA Uykusu çok problemli bir evladım vardı, hala ara ara bozuluyor ama 32-35 ay arası gayet iyiydi. O yüzden altta yatan başka bir şey var mi her şeyi bir gözden geçirin derim.
Betulldenizemir Benimde oğlum 33 aylık Öglen 1 buçuk saat uyuyor. Akşam 9 da uyuyor gece hiç uyanmiyor. Sabah 7 30 veya 8 de uyanıyor. Ama ben hep bu yaşına kadar uyku konusunda çok hassastım. Kendim de 9 da uyuyorum akşam. Hasta olmadığı sürece uyanmaz