Tatli_Bir_Anne_ Emziği pekmez reçel gibi biseylere buluyor musunuz, doktorlar bu konuda ne diyor var mı bilginiz?
keremsmomy Tatli_Bir_Anne_ recel bebeklere verılmez cok saglıksız. kac aylık bebekten bahsedıyorsunuz ? ayrıca pekmezı de tek basına vermeyin dıyorlar yogurtla bır seyler karısıtırp verılmelı ☺️
kolonyalimendil Tatli_Bir_Anne_ hayır hiç bişeye batırmadım reçel şeker gibi şeyleri de doğru bulmuyorum zaten bebekler için de uygun değil
kolonyalimendil keremsmomy pekmez yoğurt ile verilmez canım birbirlerinin içindeki değerleri öldürüyor
sedaozan keremsmomy aslında tam tersine pekmez ve yoğurt aynı anda tüketilmiyor ☺️ demir emilimi için ayrı ayrı tüketilmeli
rabia87 Hayır o şekilde hiç vermedim oğlum 10 aylık bi kez bile emziğini bişiye sürüp vermedim açıkçası alacaksa böyle alsın diğer türlü çocuğun ona ihtiyacı yok bana göre
Tatli_Bir_Anne_ rabia87 Ihtiyacı olduğundan değil de uykuya çok direniyor oyle zamanlarda ise yaramıştı
keremsmomy sedaozan dogru aslında bızler de oyle yemıyoruz demırı bagladıgı ıcın ama bebeklere tek verılmezmıs ben ırmıkle bırlıkte ya da meyvelerle bırlıkte verıyorum ☺️
Gryffindor Tatli_Bir_Anne_ 6.5 aylıksa madem şeker değil de soğuk sıkım şeker ilavesiz bir pekmeze az bir şey ve sürekli olmamak kaydıyla sürülebilir bence. Ben daha küçük diye düşünmüştüm
Poly-ana Tatli_Bir_Anne_ Ek gıda dönemine geçtiyse bebeğiniz ucunu biraz batırıp verebilirsiniz ama sık sık batırıp vermeyin gün içinde fazlası zararlı olur ek gıda döneminde bile olsa yoğun şeker olur
AysuEla1 Tatli_Bir_Anne_ olmaz diyolar amma ben denedim kizim emziki itiyodu emmiyodu azicik recele batirdim verdim sonram kizim 5 gün büyük tualete çikamiyodu asla recel falan vermeyin!!!
Yagmur08 Tatli_Bir_Anne_ emziği alırsa alır almazsa almaz. Benim ki almadı ne emzikler denedim almadı 😂 ablamda(doktor) emzik almıyorsa güzel bişey acıktığında seni bol bol emer hem sütün artar hem boşuna çenesi yorulmaz doyması uzamaz dedi iyi ki de almamış iyi ki de vermemişim 😍