Kizlar 5 ay 18 gunluk oglum var ara ara pispis pat pat ile uyutuyordum gunduzleri cok nadir de gece uyuyakaliyordu kendi kendine iki gecedir mamasini yediriyorum yerken zaten uykusu geliyor eskiden kucagimda veya ayagimda sallardim 2 3 gecedir mamasini yedikten sonra isigi kapatiyorum pispis aciyorum yanina uzanmamla uyumasi bir oluyo pispis pat pat bile yapmiyorum gunduzleri de los odada olursak bi yarim saat filan ninni dinleyerek benle veya emzigiyle oynayarak uyuyor aydinlik odadaysak illaki kucagimda veya ayagimda sallamam gerekiyor simdi uyku egitimi versem hazir mi sizce gece uykusuna gecerken hic zorlamiyor beni gunduz biraz ugrastiriyor ama sıkıntı etmiyorum gunduz uykulari genelde 1 saat suruyo nadiren 1.5 saat oluyo bu sebeple 4 uyku yapiyor gun icinde en son 7 de uyuyup 8 de uyandiriyorum uyandirmasam devam eder gece uykusuna baglar uyandirinca gece uykusuna da 9.30 10 gibi geciyor saatleri gunduz ara ara bir saat ileri veya geri kaydigi oluyor gun icinde uyudugu sureye gore ne yapayim egitim vereyim mi ne dersiniz ?