Efulice Kizlar duzenli sut sagimi nasil yapiyorsunuz kac saate bir yapilir birde 20 günlük kac cc vermem gerekir sagilan sut
Doganinannesiyim Efulice ben beni rahatsız ettikçe sagiyorum cok dolu olunca tazyikten soluk borusuna kaçabiliyor bazen de emmeden önce sagiyorum depolama amaçlı değil benimki
ilknur0403 Efulice canım minumum 2 maksimum 3 saatte bir sağım yapman lazım buna gece de dahil.. emzirdikten sonra 5 dakika dahil olsa sağım yapıyordum.. memeyi ne kadar uyarirsan o kadar iyi😊
NilDua Efulice ne kadar içiyorsa o kadar verin yoksa sarılık olur 3 saatte bir en az 30 40cc alması lazım
Bebekcey Doganinannesiyim peki sagdiktan sonra nasıl muhafaza ediyorsunuz mesela sabah 50 ml çıktı 5 saat sonraki sütü aynı biberona sagmaya devam.mi edip akşam mı süt poşetine koyuyorsunuz
Mcnkarsel Efulice bebeğim 13 aylık. Sağarak besliyorum. Düzenli sağımın arttırdığına inanın. Ben cok süte ihtiyacım olduğu zamanlarda 2 saatte 1 yaptım sağımı. Gece 2-5 saatleri arasnda da en az 1 kez olacak şekilde. Sütüm baya coğaldı.
Mazikeen Bebekcey birleştirilecek sütlerin aynı sıcaklıkta olması gerekiyor buzdolabında bekletilen süte yeni sağılmış süt eklenmez onuda bekletip soğutup öyle birleştirmek gerekiyor