Ebrusph_ Kızlar cünüplüyken bebeğe bakarsak veya emzirirsek yüzünde kızarıklık falan olur diyolar doğru mu sizce
edabolukbasi Ebrusph_ tamamen hurafe bebekleri hastaneye götürüyoruz ordaki hemşirelerin hangisi cünüp nerden bilecez aç şeyini bakıcam diyemezsin ki bana boş geliyor açıkçası
melihaozen55 Ebrusph_ yeni doğum yapmış arkadaşımın bebeğine baktım hastayken kaç gün baktım hemde çocukta bi kızarma olmadı 🤣
Ysgl26 Ebrusph_ hayır tabiki yok öyle bişy o zaman adetliyken de emzirmeyelim lohusayken de o zaman da cünup oluyorıçuz çünkü abdestsiz oluyoruz ibadet edemez halde oluyoruz. Fakst ilişki oldu diyelim zaten bebek emzirmeyi bırak hemen abdest almak gerekiyor dini olarak ta geciktirmeden.. ben normalde de namaz abdesti almadan emzirmem genelde bebeğimi..
Ebrusph_ Demek istediğim kanama olunca değil tabiki ilişki olduktan sonra bebeğini emzirmek zorunda kalırsan gusül almadan emzirmek sıkıntı olur mu bunu sormak istedim
Buse_minel01 Ebrusph_ eğer gusül almadan emzirisen dinen haram oluyormuş öyle biliyorum cünüpken dokunmuyormuşsun da abdest alana kadar
Dfncgdm2022 Ebrusph_ normalde emzıremezsiniz. Cocugunuz uyuyor uyandı aglamıyorsa abdest alıp emxirebilirsnz sncak cok agıyor ve durmuyorsa agzınızınızı yıkayın goguslerınıxı yıkayın o sekılde emzirin 🌸
[silindi] Bildiğim kadarıyla eğer çocuk çok fazla ağlıyorsa, gusül abdesti almanızı bekleyemeyecek durumdaysa göğüsler yıkanıp emzirilebilir ama böyle bir zorunluluk yoksa çocuk uyanmadan ilişki bitiminden sonra oyalanmadan abdest almak gerekir.
yellowmom8 Ebrusph_ ben emzirmiyorum emzirmek doğru değil diye duydum tabi bebek ağlıyorsa durmuyorsa göğsünüzü silip emzirebiliyorsunuz diye biliyorum
Bebegimm1 Ebrusph_ zor durumdayken bebeğinizi emzirebilirsiniz nihat hatıpoğlu youtube da açıklamıştı dinleyin bebek o an çok aglıyorsa susmuyorsa öncelik bebeğiniz olmalı bende o şekilde emzirdiğim oldu içerde sesi kısalana kadar aglarken duşa giremiyo insan