Elika00 Dolunayarad sallama canım uykusu yok demek ki biraz çık odadan oyun oynayın yarım saat sonra dene zorladıkça uyumuyorlar
Anneyim-a Dolunayarad şuan 2.5 aylık çok zor uyuyor 4 aylık olduğunda uyku gerilemesi oluyormuş o kadar korkuyorum ki anlatamam
edafmo Dolunayarad bebeğim 3 aylık ve malesef durum bende de aynı. Ayağımı durdurduğum an ya da bıraktığım an açıyor gözlerini
Dolunayarad Sena_aksacc şimdi verdim içti azcık uyuyo gibi ama kendini uyandırıyo 10 dk sonra bakalım ne yapıcak
yagmuryss bebeğimi ayağımda bir saattir sallarken ve bende bunun için burada çözüm ararken bu posta denk geldim bu bebelerin toplu atağı heralde🫨
Dolunayarad yagmuryss ya sorma karnını doyurşm dedim içti 60 cc şuan gerisi ş içmedi uyuyo gibi bakalım uyanmazsa gece uykusu çünkü
Dolunayarad Anneyim-a doğduğundan beri uyku rutini yapıyorum aslında her akşam 8 de yatar hep böyle gitmişti bu ay şaştı herşey ya çok üzülüyorum inşallah böyle devam etmz
yagmuryss hangi biberonu kullanıyorsun benimki memeyi tutmaya basladığından beri biberon ve mama kabul etmiyor