NurR
[bilinmeyen] bende merak ettm benimki uyuyo şimdi denerdim yoksa deneyenleri takipteyim ☺️
SerpilAkbulut
Benimkide uyuyor akşam denicem 😂😂
TalhaEnes
[bilinmeyen] ben denedim oyun zannetti iyice acti gözlerini 😃
Hafsanurumm
Şimdi bende denedim kıkır kıkır güldü 😂😂 agzina almaya falan çalıştı 😂 ama uyumadi 🙄
TalhaEnes
Bence2 aydan kucuk bebekler icin belki olabilir bizimki 4 aylık 🙊
Defneninannesi
[bilinmeyen] yaramadı ben bunu çok önceden biliyordum denedim kızımda işe yaramadı. Uyumak istemeyince saatlerce ağlıyor inadından :)) Babası kucağına alınca da baba gülüyor .D
Reckless
[bilinmeyen] bende denemiştim oyun sanmıştı cee oyunu 😂
TalhaEnes
[bilinmeyen] ninni söyledim hoşuna gitti bu da bize yeni oyun oldu artık 😃😃
TalhaEnes
[bilinmeyen] sende bi dene bakalım zahmetsiz bsy nasılsa 😃
Rzgrmrv93
[bilinmeyen] ben yaptım bir işe yaramadı ☺️ Şuan sallıyorum 🤣🤣
Emine-tekn
Ben denedim kahkaha atmaya başladı bu işte bi terslik var sankiii😂😂
TalhaEnes
[bilinmeyen] hadi insallah 😃💃
taninmayananne
[bilinmeyen] 3 sene önce bu çocuğu haberlerde görüp 3-4 aylık kardeşime denedik ama maalesef hiç faydaası olmadı ama yinede bir umut oğluma da deniycem 😂😂🤷🏻♀️
Narin
Bunu denersem kesin gözlerini pörtletir şaşkın şaşkın bakar🙄
DenizKizi
[bilinmeyen] ben denedim güluyo anca kanat cirpiyo aman uçar falan diye korktum biraktim🤣🤣 nerde benim bebeleri uyuyacak yöntem bulunmadı 10 seneden beri😁
DenizKizi
[bilinmeyen] oyle bebe nerde peceteynen uyuyacak🤣🤣 bizimkinin yüzüne yorgani sürsem yine uyumaz🤣 keske bebek olsamda uyusam
DenizKizi
[bilinmeyen] gercekten mi cok sevindim suan ne mutlu🤗😍 bizde hala devam buzuki orhana bu aralar hey heylerimiz geldi yine😁
DenizKizi
[bilinmeyen] valla Nasil bebeler nasil bebeler annemin dedigi milenyum bebesi bunlar 😉 rabbim saglik versin canlari sagolsun 💞
DenizKizi
[bilinmeyen] kolik bebekler icin buzuki orhan diye sanatçı cd çıkarmış kendi bebegide kolikmis. Kalp atışı falan boyle beyaz seslerin olduğu uyku müziği. Benimki onla sakinleşiyo önermiştim bebisede faydasi olmus ne guzel✌
DenizKizi
[bilinmeyen] dene bakalim ben cok araştırdım bundan aldı benimki