Mcamulu Bebeğim 3 ay 9 günlük emiyor fakat normalde 1 kg alıyodu bu ay 300 Gr almış mama vermem gerekiyor biberon tutmuyor ne yapıcam yardımm
Aaayyssee Mcamulu doktor mu dedi mama vermenizi? Bildiğim kadarıyla ay ilerledikce kilo alımı da yavaşlıyor zaten yani her ay düzenli 1 kilo alamaz zaten,tabii siz bilirsiniz yine
marinelife Mcamulu EDS ile verebilirsiniz. Emzirme Destek Sistemi yani. Beslenme sondası var medikalden alıyorsunuz. Bir ucunu mama dolu biberona bir ucunu göğsünüze koyup bebiş memeyi emerken mamayı da çekmesini sağlıyorsunuzz. Meme reddi falan da olmuyor çiçek gibi Allah bulandan razı olsun 😂
Sgjldah Mcamulu Benim kızım her ay 500 ancak alıyor öyle diyen olmadı ilk seferinde hemen gecmesenix keşke doktor önerdi ise tamam da ebeler ile karar vermeyin mama aldıkça anne sütüne ihtiyacı azalacak sütün kalitesi çokluğu düşmesin ama tabi yine de siz en güzelini bilirsiniz 😊
Mcamulu Yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek 3. Ayda cogu bebekte aynı sorun oluyormuş bilmiyorum kafam çok karıştı 20 30 dk emiyor bebegim doyup doymadıgından emin degilim o yüzden mama veriyim dedim 6-7 çişli bezi var 2 gündür kabız :(