yamans Arkadaşlar merhaba ek gıdaya geçeceğiz çok az kaldı. Bebeğimde kabızlık sorunu var zaten daha da çoğalsın istemiyorum. Kullanıp memnun kaldığınız bebeğe uygun kaliteli bir zeytinyağı öneriniz var mı
aura_meselesi_bu_sekerim yamans valla dışardan hiç zeytinyağ almadım kayınbabamlar kendileri sıkar Üstte kalsın
benkosarim yamans yudum sızma zeytinyağı kullanıyorum normal yemeklerde de kızıma da veriyorum kristalin de bebek zeytinyağı var ilk hasat ama ben gerek görmedim doktorda sızma ise başka marka almaya gerek yok dedi
Yasemin5 yamans Ravla ya bir bakın isterseniz🌸 asidik değeri düşük Ravla kids Asitlik oranı: 0,3 Polifenol miktarı: 424 mg/kg
aura_meselesi_bu_sekerim yamans ama buzdolabına koyduğunda katı ve sarımsı olan zeytinyağ hakiki yağdır
yamans aura_meselesi_bu_sekerim bebekler için asit değeri düşük olması gerekiyormuş sanırım yoksa bizimde akrabadan gelen zeytinyağımız var ama kullanayım mı bilemedim asit değerini bilmediğim için
yamans Yasemin5 baktım şimdi güzel gözüküyor gerçekten bu olabilir internetten mi sipariş veriyorsunuz sizde?
Yasemin5 yamans Evet ravlanın kendi sitesinden aldım. ek gıda ürünleri içinde Makarna lütfen ve organik gurmemden alışveriş yapıyorum 🫶
Halimea yamans kendi tarlamızdan her sene yapıyoruz. Markete de satıyoruz, güvendiğiniz marketen hakiki alabilirsiniz…