LaraCroft Merhaba arkadaşlar, Beklediğim bir ürün de beden gelmiş. Ama fiyat mağazaya göre çok pahalı. Elinizde kod varsa eğer müteşekkir olurum🥰 birde mümkün olursa özelden yazarsanız şayet %40 falan varsa😍
LaraCroft pasaklisinkukuli evet büyük harfle yazdım ama katılım şartları sağlanamadığı diyor neden acaba. Ürün güya indirimli görünüyordu sebep olabilir mi? Ama bizzat mağazada bunun yarı fiyatınaaydı beden olmadığı için alamamıştım🤷🏻♀️
LaraCroft Elifmm Çok teşekkür ederim 🥰katılım şartları sağlanamadığı diyor neden acaba. Ürün güya indirimli görünüyordu sebep olabilir mi? Ama bizzat mağazada bunun yarı fiyatınaaydı beden olmadığı için alamamıştım🤷🏻♀️. Kaç lira ve üzerine uygulanıyordu bu indirim biliyor musunuz
LaraCroft Benim alacağım şey 224 tl idi🙈 mağaza 130 tl civarı idi.. aslında hakkı olan meblağayı ödemek için kod arıyorum ama hiçbirini uygulayamadım henüz🤷🏻♀️
LaraCroft ARKADAŞLAR ŞİMDİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLE GÖRÜŞTÜM. SÜPRİZ 5 ürünü imiş. o tüzden hiö bir kuponu kullanamıyorum maalesef. Bu yüzden ben hiçbirini kullanamıycağım 😞kullanmak isteyen başka biri varsa istediği gibi kullanabilir ilginize alakanıza çok çok teşekkür ediyorum🥰🥰
Duyulurum LaraCroft bence eğer alacağınız üründe stok sıkıntısı yoksa çok al öde de kampanyasının dışına çıkmasını bekleyin
Betulmeyra Banada yüzde 40 lazım olan varsa verebilirmi kullanmayacaksa ama özelden atarsa sevinirim ben görene kadar başkası kullanıyor çünkü