reyhanrdm Merhaba, bornova da oturuyoruz. Izmirde memnun kaldiğınız önerebileceginiz çocuk doktoru var mı acaba ?
Goktugs_Mother reyhanrdm merhaba , bizde bornova altındağda oturuyoruz su hastanesi nazmiye aslı sürgele götürüyoruz tatlı dilli bi doktor
Deva22 reyhanrdm özel sağlık sigortaniz varsa Medical pointte aslı aslan ı öneririm hem çok tatlı hem de çok güvenilir bir doktordur. Bizim sağlık sigortası anlaşmamız bittiği için gidemiyoruz artık muayene ücreti de baya yüksek 😒
Aydanclkk reyhanrdm Su hastanesinde ki Aslı hanım iyi bir doktor ve gayet ilgili. Birde Devran bey var Ekol ve Sada hastanesinde çalışıyor oda gayet iyi bir doktor.
35lavanta reyhanrdm Özel çınarlı hast. Dr fikret mungan ben çok memnunum kendisinden telefondanda iletişim kurabiliyoruz birde dokuz eylülde Prof. Murat dumandı soyası sanırım çok ilgili bir doktor oda ikisinide gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
Deva22 Goktugs_Mother merhaba. Ben de bu doktora bakındım ama çok bir yorum bulamadım. Rast gele randevu aldık ama sonra hastane iptal etti biz de diğer erkek doktora gittik ama aklım Nazmiye hanımda kaldı. Yakında menenjit aşısı için gideceğiz ona randevu almayı düşünüyorum
Deva22 Goktugs_Mother bugün Nazmiye hanıma gittik çok tatlı bir doktor ve ilaç konusunda hep doğal içerikli şeyler önerdi tam benim tarzım çok sevdim
Goktugs_Mother Deva22 bu doktorun ismini çok duydum ama bizim tamamlayıcı sağlık sigortamız var ona gidemedik tamamlayıcı sağlık sigortası olanlara bakmıyormuş
Deva22 Goktugs_Mother bir sonraki randevuyu ona alsam diğer doktora gittiğimiz için ayıp olur mu bilemedim. Numarasını falan veriyor mu nasıl ilgisi
Deva22 Goktugs_Mother artık özel sigortalara bakmıyor biz 9 aya kadar hep ona gittik sonrasında paralı bile gitmek istedim ama muayene ücreti çok fazla geldi bırakmak zorunda kaldık. Ama çok iyi çok tatlı bir doktor keşke devam edebilseydik
Goktugs_Mother aslhnm aa çok yakın o fırından kahvaltılık alıyoruz 🤤 altındağ caddeye çok yakınsın sen 😀
Deva22 Goktugs_Mother aslında biz önce ona aldık sonra eşimi arayıp diğer doktora vermişler ben olsam kabul etmezdim 😄 annelikten midir nedir çocuk doktoru kadın daha yakın geliyor
Deva22 Goktugs_Mother aslhnm ben pek bilmiyorum oraları ama Yeşilova ya pointe falan gidiyoruz hep ordan geçiyoruz 😄