merve-bengu Mrb. 26 aylık kızım tuvalet eğitimine başladık 1 hafta oldu ama gelince söylemediği gibi hadi gidelim deyince sürekli hayır diyor ve sonuç kaçırıyor. Tekrar beze devam etsem kafa karışıklığı olur mu? Sanırım ben de hazır değildim
benkosarim merve-bengu sonradsn tekrar hazır olmayacaksiniz ki bence başlamışken bırakmayın belkide bir anda alışacak
Selom merve-bengu bebeğinizden ne gibi sinyallerden aldınız başlamadan önce ? Bebeğiniz ben hazırım gibi hareketleri oldu mu mesela benım oğlum kakası geldiğinde söyler bunu gibi bu tarz belirtiler yoksa hazır değildir zorlamayın korku oluşturursunuz
merve-bengu Saatte Bi götürmeye çalışıyorum iyi gidiyordu Ma 2 gündür gitmek istemiyor. Sormamak rağmen gitmeyip yapınca da kızıyorum elimde olmadan sonra pişman oluyorum. İnşallah alışır dediğiniz gibi :(
Selom merve-bengu tuvalete alıştırmak için bu tarz hikaye kitapları alıp okuyabilirsiniz işe yarar belki
Selom merve-bengu internette birkaç çok satılan kitap var ben henüz başlamadım tuvalet eğitimine o yüzden öneri veremiyorum