Selamcanim PamukPrensesannesii çok geçmiş olsun. Bende dün kızıma labne ile yumurta verdim. Göğsü ve sırtı böyle isilik gibi doldu. Doktora çekip gönderdim alerji olmuş yumurta verme dedi. Damla yazdı hemen aldım bakalım geçmesini bekliyorum. Muhtemelen sizinki de alerjidir.
Aselim0 PamukPrensesannesii yumurta alerjisi bebeğim var belki isilik olmuştur nemlendirin kızaran yerleri kaşıntı oluşuyorsa bi cildiyeye götürün malum uyuz salgını var geçmiş olsun ❤️🩹
Ng1818 Benim bebeğimde süt alerjisi var fakat böyle bir şeyle karşılaşmadım. Yüzünde ve kulaklarında egzemalar oluşuyor. Belki kullandığınız deterjana ya da banyo yaparken kullandığınız ürünlere hassasiyeti olabilir.
ayseealyaa Ng1818 ne kullandınız acababızdede aynı durum vucudunda felan cıktı sıvılce gıbı felan sadece damla verdı ama pek bı ıse yaramadı daha napmam gerekıyor bılmıyorum nasıl gecıcek
PamukPrensesannesii Selamcanim aaaa evet bende yumurta ve peynir verdim. Damlanın adı nedir acaba bir bakayım bende ? Birde yumurta ve süt ürünleri birdaha yedirmiycek misiniz ?
Selamcanim PamukPrensesannesii yani zaten kızımın süt ürünlerine alerjisi var. Yoğurtta çok kustu kestik. Sonra yumurta denedik kusmadı. Sonra labne falan derken olay dün tam çıktı. zyrtec Damlanın adı ama lütfen doktorunuza sormadan vermeyin. Ters etki yaratmasın sonra alim allah
Ng1818 ayseealyaa mamasını değiştirdik özel reçeteli mamaya geçtik. Emmiyor zaten bu yüzden ben diyet yapmadım. Ek gıdada süt ürünleri ve yumurtaya henüz başlamadık 8.ayında tamamen siler dedi doktorumuz.