Murbur Kızlar bebeğim daha 2 haftalık. Yanaklarınds kırmızı kırmızı sivilcemsi şeyler çıktı başına gelen varmı neler yaptınız nasıl geçti
Deletedmom_68 Murbur Yenidoğan aknesi olabilir. Kendi kendine geçer zamanla birkaç ayı bulabilir. Çoğu bebekte olur. Doktorunuz daha iyi bilir tabi
tosbiksmoms Murbur benim kızım 1 ay 8 günlük hala var önce çıkan yerlerde geçiyor sonra baska yerde yine çıkıyor. 1. Ay aşısında ebemize sordum önemli birşey değil dedi,zamanla geçer dedi.
Binnur_cam Murbur benim kızçede 22 günlük ondada var yenidoğan aknesi diye düşünmüştüm ben doktoru normal demişti ama kusma sorunumuz var süt alerjisi olabilir dedi doktor oda yapabiliyormuş ciltte kızarıklık sivilce..
tosbiksmoms Murbur evet birden çıktı yanaklarında vardı başta sonra boynunda ve kulak çevresinde de gördüm ama oğlum da da olmuştu 2. Aya yakın geçmişti o yüzden çok telaş yapmıyorum.takip ediyorum.
Babyk02 Murbur onlar toksik eritem yeni doğanda olur ve tedavi gerektirmez kendi kendine geçiyor. Geçmesini hızlandırmak isterseniz pembe coresatin krem iyi gelmişti oğluma. Tabii doktorunuza danışın