Deletedmom_56 Anneler Ankara’da cihaz eşliğinde zayıflama programına katılan var mı? Biçok yer var ama ben öneri almak istedim. Yani böşgesel olur tüm vücut olur
birtatlivera Deletedmom_56 Elmas sağlık grubu. Çok duydum. Kızılay ve bir şubesi daha var. Ama kendim henüz gitmedim. Biraz madden toparlanıp üst bacaklarım için gideceğim.
Babybloom Deletedmom_56 aris çukurambara gittim,8 seansta geçen yaz karın kaslarım görünüyordu. Tekrar yedim ve eski halime döndüm yine😂😂😁
civcivmom Babybloom aris cukurambarda incelme sağladınzmı bende bacaklarım için gitmeyi düşünüyorumda
Babybloom Deletedmom_56 ücret çoktu yaa😁 her bölge tek tek 400tl miydi acaba öyle hatırladım ama emin değilim. Geçen yaz başı gitmiştim. Bence en büyük etkili olma sebebi o. Para verince daha çok dikkat ediyor insan, ben sporla da desteklemiştim
Babybloom babydaisy iki sezaryen sonrası tabi hep göbekliydim😁 ama şu bir gerçek ki yemeğe ve spora dikkat edince gidiyor, bu işlem sadece süreci hızlandırıyor
Babybloom civcivmom sağlıklı beslenme ve spor da yaparsan kesin incelir canım. Ama diğer türlü zor. Dediğim gibi ben fayda sağladım ama destekledim sporla diyetle