Deletedmom_110 kızlar haftasonu almaya gidicem sağolsun arkadaşım hediye almış oğluma kıyafeti var diye değiştirip ek gıda ürünleri alıcam ben böyle ekledim sepete ama bakar mısınız ek olarak başka ne alabilirim silikon önlüğümüz mama sandalyemiz var
kasimonbes Deletedmom_110 makarna lutfen ya da organik gurmeden de gida alisverisi yap canim. Organik tam bugday unu bebek irmigi tarhana pekmez gibi ❤️
0000Bahar Deletedmom_110 su ne alaka onu çözemedim 😅 e bebek değil de civil de tabakları çok güzel model olarak ben e bebekten almıştım varsa yakında civil’ede bakın
Burcuskovski Ben Oioi’nin tabağını aldım indirimdeyken puzzle seklinde olanlardan,Pundish ve E Bebek’in kendi tabakları da iş görür.😊Bebekler kendileri yemek istiyorlar genellikle döke saça da olsa 😊Deletedmom_110
Minahanzadeee Deletedmom_110 yere atan bebek tabaktan da alıp yere atıyor hiç gerek yok bence . Yani benim bebeğim öyle yaptı belki sizinki usludur bilemycgm
Deletedmom_110 0000Bahar su ek gıda ıcın bebeklere özel oluyor ya ondan🤣🤣 kızıma kullanmıştım oğluma da aldım ebebek yakın bana haftasonu bakıcammm kuzu