pasaklisinkukuli Emireymen23 zehirli ishal deniliyor kusma ishal yapıyor cogu bebek hastanede yatmak zorunda kalıyor sıvı kaybı cok oluyormuş
Birdunyabircennetannesi Emireymen23 Evet 2 kez geçirdik Nereden geldiği belli olmayan lanet bir hastalık Kusma ishalle başlıyor Normal kusma ishal değil baya baya yoğun Günde 10 15 kez kaka yapıyor her beslenmesinde kusuyor oluk oluk ve beline kadar kaka yapıyor Sarı renkli aşırı sıvı şeklinde 10 gün sürüyor kaka tahlilinde belli oluyor
ayseanne43 Emireymen23 merhaba 2 veya 3 yaşında falandı galiba biz yaşadık. Kusma beraberinde ishal eşlik ediyor. Çocuk çok halsiz bitkin baygın oluyor. Çok şükür bol su pirinç lapası patates püresi gibi şeylerle atlattık. Asi olmamıştık. Hastaneye gitmiştik ordan geçti büyük ihtimalle.
Jaleoyku Zehirli ishal. Çok fazla sıvı kaybı oluyor. Bir tanıdığım bu sene hastalandı. 30yaşında adam serumlarla anca iyileşti. Benimde abim zamanında zehirli ishalden vefat etmiş. Yani imkanı olanın yaptırması gereken bir aşı.
minikmucizem34 Emireymen23 biz dün ilk dozu olduk bebeğim sürekli uyuyor emmek istemiyor iyimi yaptık kötümü bilemiyorum çok üzülüyorum ☹️
Jaleoyku Emireymen23 biz menenjit ile birlikte yaptırmıştık. Hafif ateşi çıkıp geçmişti. İkinci aşıda birşey olmamıştı.
nurze01 Sağlık ocağında da yapsak aşı ücretli mi oluyor? Bebeğim 1 aylık bu hafta sağlık ocağı yapmak için çağırdı
Doga0812 Emireymen23 3 hafta önceye kadar oğlum hava yoluyla kaptı günde 10 bez degistiriyordum neredeyse kusma oluyor ateş halsizlik iştahsızlık