anneyeofdenmez Merhaba, kızım 1 yaşinda ve memeye çok düşkün kahvaltı sevmiyor hele yumurta, peynir hak getire. Sabah uyandiğinda emziriyorum acaba emdiği için mi kahvaltıyı reddediyor 🥴yanlışmı yapıyorum lütfen yazarsanız sevinirim ✨
Elika00 anneyeofdenmez emzirmeysen Kahvaltı yapar canım ama sevmiyorsa yine yemek istemeyebilir. 3 öğün vermelisin
BelaCivciv anneyeofdenmez Ben de emziriyorum ilk uyandığında, 1 buçuk saat sonra kahvaltı ediyor. İsterseniz emzirmeden deneyin. Farklı şekillerde vermeyi denediniz mi? Kokusunu, tadını sevmiyor olabilir. Belki başka besinlerin içinde yer
anneyeofdenmez BelaCivciv şöyle pankek yiyordu onu da istemiyor artık birde sabah hiç emzirmeden yedirmeyi deniycem aşiri düşkün memeye uyandiğinda direkt meme diyor vermeyince durmuyor ama deniycem yine de sağ olun 🌸
pasaklisinkukuli anneyeofdenmez süt azalmış dolmasını bekleyelim gece içince bitmiş birikiyor o zamana kadar başka biley yşyelim de inanır belki
cagil2501 anneyeofdenmez benim kızımda 15 aylık 9 kilo canım dert etme kilosunu genel olarak bebeğim yemek yese de almıyor kilo
stillwasser anneyeofdenmez birde canim benim bi arkadasimin kizi dogru düzgün yemez 12 kg benim oglum bi ara cok guzel yedi dedim 1 kg kesin alir 100 gr almis biraz da yapısal
cahillesohbetikestim anneyeofdenmez canım hiç meme vermeden kahvaltı yaptırmayı denedin mi ? Ya da uyanır uyanmaz emzir biraz vakit geçince kahvaltısını vermeyi dene. Bir de yumurta ve peynir farklı şeylerle ve farklı şekillerde vermeyi denedin mi belki seveceği bir şey olur.
anneyeofdenmez cahillesohbetikestim Hep ilk emdi galiba orda yanlış yapıyorum mücver yaptım yemedi pankek te eh işte ama denemeye devam bakalım canım sağ ol önerin için ❤️
cahillesohbetikestim anneyeofdenmez rica ederim balım kızları öp benim yerime farklı desenler yapmaya çalış belki görüntüsü hoşuna gider yemek ister. Birde peynirli bebek kekleri var onları dene istersen Alp oğlan çok seviyor onları. 🥰😘
anneyeofdenmez stillwasser Bana sürekli 9aylik mi diye soruyorlar ama napalim yani herkesin bebeği de tombik olmuyor 🥲
Ucansupurge anneyeofdenmez Önce kahvaltı yapmalı canım meme emerse karnı doyacagindan kahvaltı yapmaz 🤗 Kahvaltıdan hemen sonra memede verme bu seferde yemezse memenin geleceğini öğrenmesin gene yemez. Kahvaltıdan 1 saat sonra emzir mesela