simgekaya Merhaba anneler 6 aylık kızım var. Alerji sebebiyle bayramdan önce süt diyeti uygulamıştım 2 hafta sonra diyeti açtık herhangi bir sorun olmadı. 2 gündür tekrar egzama olmaya başladı. Bu kezde yumurta diyeti uygulayacağım. Egzamalar artarsa kortizonlu bı krem verdi bunu kullan dedi doktorumuz. Ama günlük olarak hangi kremi kullandınız ne önerirsiniz tecrübelerinizi paylaşır mısınız ☺️🙏
Hfzzynp simgekaya benim bebeğimde de yumurta alerjisi var acaba hangi kremi kullanıyorsunuz bize fucidin h diye bir krem verdi doktorumuz Ve aynı şekilde egzamalar yara gibiydi şuan çok daha iyi en azından kaşınma ve akma olmuyor iyi ve doğal bir nemlendirici arıyorum çünkü cildi kuru
MiracleE simgekaya benim kızımın da yüzünde oldu çokça ve 1 aylıktı bioderma atoderm kullandım sık banyo yaptırdım pamuklu olmasına dikkat ettim bir iki haftada bişey kalmamıştı suan tekrarlamaya başladı aynı rutine devam edicem ama şunu diyebilirim bioderma atoderm gerçekten iyi geliyor
momylerce Biz hep bioderma atoderm kullandık, ama şimdi doktorum la Roche daha memnuniyeti yüksek diye önerdi aldım deneyeceğim 🌹
simgekaya Hfzzynp mustela önerdi doktorumuz ama eczanelerde bulamadık bugün. Ya başka marka alicam yada interneten sipariş vericem bende yolun çok başındayım. Suanlik kortizonlu bı krem verdi 5gun onu kulllnicaz. Sonra nemlendirici şart .
momylerce MiracleE bizim doktorumuz banyoyu minimuma indirmemizi söylemişti, hani bizde yıkanınca cildimiz kurur ya , bebeklerinde öyle nemini kaybediyor, haftada 2 kez banyo, sürekli nemlendirme iyi geliyor biz öyle aştık epey
MiracleE momylerce iki güne bir banyo yaptırdım sabah ve gece uyumadan da bol bol nemlendirdim cildi belki de günde iki kez nemlendirici kullanmam dan bilmiyorum geçmişti
melike0123 simgekaya mustela stelatopia intense kullanıyoruz biz egzama kuruluğuna baya iyi geliyor günde 1-2kez ilgili yerlere sürünce rahatlatmıştı