cheesecake Kızlar Yasmin aldım ilk kez kullanıcam bugün adetimin ilk günü merak ettiğim şey bu ilacı hergün aynı saattemi içmem gerekir saati kacırsam hamile kalma riskim olurmu?
incir-receli cheesecake evet alarm kurun o yüzden ben aksam 10:30da içiyorum mesela gündüz işimiz çıkıp dışarda olabiliyoruz aksıyor
Bilalasafh cheesecake hayır tatlım akşam genellıkle unutma gun ıcerısınde ıcebıleısın ama aksam yemekten sonra ıcersen daha ıyı olur senın ıcın
Kerem1234 cheesecake Yok olmaz 7gun arasi var sadece bnde ayni saatte icmiyorum 1 senedir kullaniyorum
Summerwine95 cheesecake kullandığınız ilk ay ek bir korunma yöntemi daha kullanın sonraki aylarda sadece hap yeterli olur.Yine kusma,aşırı ishal veya antibiyotik kullanımında da ek yöntem kullanın hapın koruyuculuğu düşüyor böyle zamanlarda.Saati saatine düzenli kullanın
incir-receli cheesecake prezervatifte kullanıyoruz ama ben yasmin kullanmıyorum burada çok fazla hapla kalan gördüm tek yönteme güvenmiyorum o yüzden
havuclukekim Bende emzirdiğim için cerazetta kullanıyorum her akşam 22.30 alarm kurdum o saatte daha müsait oluyorum diye. Asla tek yönteme güvenmiyorum hap+prezervatif+geri çekilme 😅 bundan sonra gelecekse de başımın üstünde yeri var ne diyeyim 😅
Esmanehir havuclukekim merhaba ne zaman başladınız acaba kullanmaya ve herhangi bir yan etkisi falan oldumu benim kırkım pazar günü çıkacakta hemen başlayabilirmiyim acaba eczacı kullanabilirsin dedi ama ?
EzgiEflin havuclukekim cerazette hapa doktor tavsiyesi üzerine mi basladiniz bir de doğumdan ne kadar süre sonra başladınız ben de başlamak istiyorum da
gulustankaracar Benim bu oğlum var 1 buçuk yaşında etraftakiler bana birtane daha yap ikisi birlikte buyusunler diyor ne yapmaliyimmm
Summerwine95 gulustankaracar etrafın demesiyle çocuk mu yapılır?Bunu ne kendinize ne çocuğunuza yapmayın.Hazir olduğunuzda,istiyorsanız yaparsiniz
havuclukekim Esmanehir ben doğumdan 8 ay sonra kullanmaya başladım ilk kullandım kanama kesilmedi neredeyse bir ay kanamam oldu sinirlendim bıraktım şimdi 2 ay geçti yine kullanmaya başladım bakalım ne olacak