Jfkskskdn Kızlar evimizde klozet yok normal tuvalet var 2 buçuk yaşındaki oğluma öğretmek istiyorum ama lazimlikla uğraşmak hiç istemiyorum lazimlik olmadan normal tuvalette öğretebilen var mı nasıl yaptınız
Honki_Ponki Jfkskskdn tabikide rn kolay notmal tuvalet de ögrenmesi ben iki çocugumuda normal tuvalette ögrettim üçüncüyüde öle yapıyordum sonra tasınma işi çıkınca klozetten devam ettik ama kolay oluyor ögrenmeleri hele su oynuycakken en sevdikleri şey normal tuvaltteki muslugu acıp el yıkamaları ozman bayılarak gidiyolar tuvalete asla hayır demiyorlar😂
Jfkskskdn Peki nasıl yaptırıyorsunuz her seferinde komple kıyafeti çıkarıyor musunuz, taşa mı tutuyorsunuz yada siz kucağınızda bacaklarını mı tutuyorsunuz çok cahilim şuan 😂
Honki_Ponki Jfkskskdn Evet ilk başlarda pijamasını komple çıkartıyorsunuz ve egilnesini zaten biliyor sa çişini zaten salıyor ister istemez sıkıntı olmuyor hele birde büyük tuvaletini de dek gelip yapınca sevinsindiye aferim alkış buravo diyerek onu heveslendiriyordum yapması için
Jfkskskdn Honki_Ponki tamam çok sağolun bir denicem yapamazsak yine lazimlik alırım artık ama hiç istemiyorum kızımı lazimlikla öğretmiştim çok midem bulanıyor şuan hamileyim de içim hiç almıyor