Burcu35 Elifhafsa1 Sağlık ocağı veya çocuk doktorunuz varsa o yapar. 2-4.aylarda yaptırdım ben hoş yapılmıyorda ağızdan verilen bir aşı
supermom11 Elifhafsa1 bugün ilk dozunu yaptırdım sağlık ocağında . 2 doz olacak bizim ki tanesi 267 ydi
UmayNaz2019 Elifhafsa1 biz bugün yaptırdık 3 doz 190 lira tanesi. Ama Aralık ayında devlet 71 lira yapacakmış her aile yaptırsın diye .
minikkuzum22 UmayNaz2019 canım ben eczaneye sordumda 267 tl demişti aralıkta her ildemi olucak mis bilgin varmı bide araligin kaçında ben daha yaptirmadimda şuan 2ay 9 gunluk
DenizAtannesi minikkuzum22 bugün bana da o fiyat söylendi ama bu yetişkinler içinmiş tek doz 160 dediler bana da sipariş verdim ilk doz
UmayNaz2019 minikkuzum22 senin sorduğun muhtemelen 2 doz olan . Bize doktor 3 dozluk olanı verdi . O yüzden fiyatı düşük diğerine göre . Her ilde olacak mecburen sağlık bakanlığı açıklamış Aralık 17 diye okumuş eşim inşallah indirim olur
DenizAtannesi Ay yapılmaz ise geç kalınan Türkiye de 20 çocuğun bu virüsten öldğü aşı sağlık Ocak’ları yapıyor doktorumuz evde siz kendinizde yapabilirsiniz dedi 3 ve 5 . Aylarda oluyor ağızdan yapılıyor eğer kusarsa 2. Yi almaya gerek yok 1 damlası bile yeterliymiş tutması için Aralık’ta düşerse 2. Dozunu uygun alacağım
minikkuzum22 UmayNaz2019 teşekkürler bilgi için inş vardır çünkü fiyatı biraz yüksek bana doz bilgisi vermediler eczane ye sordumda bebek için dedim direk 267 tl dedi
UmayNaz2019 minikkuzum22 2 ayı geçtiyse bebeğiniz mecbur 2 doz olanından alacaksınız 3 ve 5 inci aylarda olacak bebeğiniz . Çünkü ya 2 4 6. Aylarda 3 doz yada 3 ve 5.aylarda 2 doz oluyırmuş