BrcuZumra Merhaba anneler benim sorum şu süt ve süt ürünleri alerjisi olan bebişim var tahin helvası ve tahin pekmez yiyebilir miyiz tatlı ihtiyacını karşılamak için
papatyam-34 BrcuZumra susam alerjisi yoksa yenilebilir ama paketin arkasında içindekiler kısmını mutlaka okuyun süt olmasın
yamans BrcuZumra tahin helvası az yiyorum ama tahin pekmez yiyorum bir sıkıntı olmuyor. Cevizli sucuklarda ve bazı badem şekerlerinde süt ürünü yok onlardan alabilirsiniz ama mutlaka kontrol edin.
BrcuZumra papatyam-34 süt ve süt ürünlerine var da susamı çözemedim çok zorlu bi süreç ya 😞 keşke kesin olarak belli olsa da yemesek
papatyam-34 BrcuZumra Evet zor durum benim oğlumda da var bal kabağı tatlısı yiyordum ben birde vegan çikolatalı ezmeler var patiswiss markasının çikolataları da var süt ürünü içermeyen onlardan alıyorum
Tuanaveannesi BrcuZumra tahin helva yediğim zamanlarda da bebeğim huzursuz oluyordu onu da listeden çıkarmıştık. Yememenizi öneririm. Reçel ara sıra yiyebiliyordum. Tatlı ihtiyacımızı karşılayamadığımız için -22 kg gitti 😳
Lalalac BrcuZumra kabak tatlisi yemistim kuru meyveler recel filan. Ustunden 2 sene gecti unutmusum:) 4 ay yaptim ben. Insallah sizin de kisa sureli olur