Ayisigi45 Kızlar bebeğim 1 aylık kafasını hiç düz tutup yatmıyor düz kafa yastığı aldık onda bile yanlara çeviriyor hep yana çevirip yatıyor kafa şekli yamuk olur mu acaba
Mysmrtfrt Ayisigi45 ben doğduğundan beri bilerek hep sağ sol yatırıyorum kusarsa boğulmasın diye. Evet ilk başlarda kafasının arkası bana da büyük geliyordu ama düzeldi artık gayet güzel bir kafası var 😀Sadece uyanıkken oyun oynarken düz yatırıyorum 2.5 aylık
mervoliiiii benim bebeğimde 2. ay bitimine kadar hep sağ ve sol tarafa yattı hiç arkasına yatmamıştı. armut kafa olacak bu çocuk dediler şimdi hep sırt üstü yatıp etrafı izlemek istiyor yani geçici galiba
mervoliiiii sağ ve sol taraflı yatması sırt üstü yatmasından daha iyi bence. görmeye başlayınca sırt üstü daha çok yatacak zaten kafası hamur gb sürekli şekillenir korkmayın
Ayisigi45 Mysmrtfrt ay inşallah benim yavrum unda düzelir bende yan yatırıyorum ama sırt üstü ne kendini çeviriyor başını da ya sağa ya sola döndürüyor
Mysmrtfrt Ayisigi45 bir şey olmaz canım merak etme🥰 yan yatırdığında arkasına destek koy Allah korusun uykusunda yüzüstü döner kusar falan en korktuğum şey