Merveahmettoprak Kızlar 40ı çıkmadan gece bebek yıkanır mı annem bizim zamanımızda 40ı çıkmadan yıkanmaz diyor ben böyle şeylere takılmam ama bilginiz var mı ? Uyur belki diye yıkamak istiyorum 21 günlük
cansuturgut Merveahmettoprak ben çok yıkadım aşkım hurafe hep bunlar bizim büyükler de gece yıkatmıyodu ama gizli gizli yıkıyodum rahat uyusun diye
Meltmtemel Merveahmettoprak gece yıkanır sadece bezleri ve çamaşırları gece dışarda bırakılmaz diye biliyorum
LaMamaDellaCicala Merveahmettoprak yika ben yikadim bişey olmadı 😅yani evin sıcaksa gözün aliyorsa yika….
evininannesi Merveahmettoprak ben normalde inanmam böyle şeylere ama ben kızımı gece yıkadım gece uykusunda iki kere çok şiddetli bir şekilde ağlayarak uyandı korktu diye düşündüm ben o günden beri gece yıkamadım
mamanveutdormir Merveahmettoprak ben hep yıkadım 9-10 aylık olana kadar hasta değilsek her gece uykudan önce ılık duş aldırdım bi zarar görmedim
Melis1706 Merveahmettoprak 40 gun yikanmaz diyenbirseynyok gobek bagi dusunce yikayabikirsiniz 40 inda da ayretten yikaniyor.ben gece hic yikamadim genelde ogleden sonra yikadim
Bktece Merveahmettoprak oyle hurafelere inanma canim yıka rahatlar mışıl mışıl uyur hem sadece oda sıcaklığına dikkat et