Doga0812 Necmiye-ikra tüm ama tüm bezleri kullandım sadece prima hariç doğduğundan beri sleepy Bio natural kullanıyorum memnunum sonradan kullandimlarim arasında da sleepy ecologic memnun kaldım
ElizzAda Necmiye-ikra 13 ay sleepy derdim ama büyüdükçe galiba numarada daralma oluyor. Sızıntı yaptı hep. Ben gece yatarken takıyorum bir daha sabaha kadar almıyorum külot bez kullandım hep. Ama çocuk hep ıslak kalktı. Molfix e geçtim ben böyle güzel bez görmedim çok rahat bence ayrıca lastik kısmı falan baya geniş şimdi gündüz bile saatlerce duruyor çok memnunum. Deneyin derim.
Elferk Necmiye-ikra soffio, baby turco, goon, jenny willy, sleepy, prima, molfix bunlar kullandım. Molfix dışında hepsinden memnum kaldım. Şuan sleepy kilot bez kullanıyorum memnunum
Necmiye-ikra Sanırım herkese göre değişiyor bez bende şuan prima kullanıyorum ama fiyatları biraz arttığı için farklı bez denemek istedim o yüzden fikir almak istedim tecrübeli annenelerden
Meltmtemel Necmiye-ikra hepsini denedim en iyi emen sızdırmayan kalıp olarak buyuk olan molfix ve baby turco