TuDiNu-- Kızlar ay sonu kardeşimin düğünü var ve benim gitmek bilmeyen göbeğim var. Abiyelerde belli oluyor çok moralim bozuluyor. Bir korse var mı böyle göbeği inceltenn belli etmeyen 🥹 mucize beklemiyorum azcık gitse yeter😂😂
Betulalyaa TuDiNu-- ben pentiden almıştım canım şortlu korse baya işe yarıyor kurtarıcım diyebılırım 😁
TuDiNu-- PatronBebek evet onu biliyorum kararsız kaldım gerçekten anlatıldığı gibi mi? Ve elbise altına giyilir mi?
PatronBebek AlyaDuru_ve_Annesi işte gözü kapalı alacaksın yazdık ya boşuna mı dedik😁😁 fiyatı görmeden alacaksın 😂
AlyaDuru_ve_Annesi PatronBebek hahah bende işte napayım 50 tlye ucuzlukçudan aldım idare ediyor gene 🤣🤣
PatronBebek AlyaDuru_ve_Annesi valla iş yapmıyor ya çok aldım ben öyle ucuzluktan da hiç işe yaramadı katlanıyor. Bundan aldım tüm vücut için olanını yok böyle birşey ya. O kadar sağlam ki torununun torununa bile kalır yani 😂😂
PatronBebek AlyaDuru_ve_Annesi yamuna tüm vücut yaz çıkar trendyola. Bir beden küçük aldım ben içine girerken kan ter içinde kalıyorsun ama 😁 birde bel korsesi kadar göbeği yok etmiyor. Yamunanin normal korsesi göbeği yok ediyor. Ondan da almıştım da bende alt göbek olduğu için alttan pörtledi geri verdim 😢
AlyaDuru_ve_Annesi PatronBebek kız bu niye böyle atlet gibi duruyor sanki toparlamayacak gibi alıcam ama hangisini alsam sadece bel mi yoksa tüm vücut mu
PatronBebek AlyaDuru_ve_Annesi aynen atlet gibi ama çok sıkı. Esnek değil yani topluyor. İstersen denemek için alıp iade edebilirsin