Zeytin-gozz1 Ya konuyla alakasız ama sormak istiyorum belki bilen vardır. Bana gelen çarkları çeviriyorum ve kodu giriyorum hemen anında ona rağmen sürekli '‘kullanım şartları sağlanamadı’' diyor .neden olabilir bu durum?
Meryemgundogdu Zeytin-gozz1 eğer eklediğiniz üründe sepette şu kadar veya 5 10 tl indirim gibi bir şey yazıyorsa olmaz. Genelde indirimsiz ürünlerde kullanılıyor😊
Birdurummuvar Zeytin-gozz1 kampanyalı ürünlerde kod geçerli olmuyor mesela ikincisi %10 indirimlimyada ikincisi 1 TL olan ürünler de
Zeytin-gozz1 Arasinannesi20 himm evet bu yönden düşünmemiştim ama sürekli olması kafamı karistirmisti. Teşekkür ederim 🌸
Zeytin-gozz1 Meryemgundogdu anladım evet haklısınız bu yönüyle düşünmemiştim.buna dikkat ederek alışveriş yaparım bundan sonra..çok teşekkür ediyorum 🌸
Zeytin-gozz1 Birdurummuvar aaaa evet haklısınız genelde de tabi ki kampanyalı ürün alıyoruz🤭 peki sepette kampanyali ürünün yanında kampanyasiz ürün oluncada mi kod geçersiz oluyor?
Duyulurum Birdurummuvar çok az al öde kampanyalarında kodlar geçerli değil diğerinde oluyor. Ben bugün ikinci ürün 9 TL kampanyasına ek kupon kullandım iki indirim uygulandı.
oglumubeklerken Zeytin-gozz1 çok al az öde kampanyasına dahil olan ürünler de kuponlar geçerli olmuyor. Ve ne yazık ki uygulamada ki çoğu ürün çok al az öde kampanyasında. Sizde muhtemelen o ürünlerden ekliyorsunuz sepetinize. 10 ürün ekleseniz sepetinize ve sadece biri çok al az öde olsa bile indirim kuponu geçerli olmuyor.
Birdurummuvar Zeytin-gozz1 %20 %40 %10 %50 vs gibi indirimlerde kod geçerli oluyor ama sepete ekleyince kod gitmeden fiyatı düşürecek kampanyalarda geçerli olmuyor siz sepete ekleyip deneyin kodu yine de 😊