alev1 Çıldırmak üzereyim 4. Ayına 1 hafta kala 3 gündür ağlamalar memede devamlı ağlıyor, uykuya 7 de uyuyan bebeğim 2 3 kere en fazla kalkıp hemen emip yatan bebeğim gitti yerine başkası geldi sanki uyumuyor ne yaparsam yapayım kaç gün sürecek böyle
Aleynaduruuu alev1 ah ah benim kızçede 4 ay 12 günlük 2 haftadır böyleyiz. Emmek istemiyor memem de çığlık çığlığa ağlıyor. Uyumak istemiyor. Uyanıkken hele hiç durmuyor sürekli bağırıp ağlıyor ne bir oyun oynuyor ne dışarıda duruyor geceleri 3 saatte bir uyanıp emen bebek şimdi 40 dakika da bir uyanıyor. Geceler zehir oldu. Bende tükenmek üzereyim malesef ne zaman geçecek bilen varsa söylesin ☹️
dikkatbebekvar Aleynaduruuu 1 ay sürdü bizim 5. Ayda gecti gibi ama bebegim zaten cok aglar normalde de. 4. Ay daha fenaydı buna da sükür. 5 e girince gecer sizin de
CaninannesiCemre Biz de 4 ay 10 günlüğüzz aynı durumdayız :(( takvime göre bizim bitmesine 15 gün var
Kayra0733 Bebeğim 8 aylık 4. Ay aynı sorunları yaşadım. Ben de çok yoruldum ama geçiyor 1 aya falan sabredin. Emme reddi de yaşamıştık. Çevrelerini daha çok görmeye başlıyorlar bu nedenle çok meraklılar ve emmeyi reddedebiliyorlar. Ben gezerek emzirmiştim. Sürekli evin içinde gezerek emiyorduk bize faydalı oldu. Siz de deneyebilirsiniz