Elifim12_bb Arkadaşlar merhaba bebeğim 7 aylık 6 aya kadar meme + mama şeklinde ilerliyorduk mamayı 2 dega veriyordum çoğunlukla anne sütü alıyordu ama çileee asla sakince emdiğini hatırlamıyorum ayakta geze geze emzirdim aylarca seke seke sırf anne sütü alsın diye 6 aydan sonra da tatile gittik orda gün boyunca mama veriyordum mecburiyetten geceleri emziriyordum ve sanırım buna çok alıştım ve bebeğim sanki daha iyi doyuyor gibi hissediyorum ne içtiğini gördüğüm için daha çok tatmin oluyorum şuan 7 bucuk aylık 🥺 geceleri 1 defa uyanıyor azcık emip uyuyor ister istemez sütümde etkilendi bu durumdan annelik işte kendimi suçlu hissediyorum eşim ve ailesi üzerime çok baskı kuruyor hep mama veriyorsun hiç emzirdiğini görmüyoruz vs vs gizli gizli veriyorum ilerde pişman olurmuyum acaba 🙏🏻
Diverso Canım mamayı çok sık verdiğin için sütün de etkilenmiş bu durumdan haliyle. Sık emzirmeye çalışmanı ve birkaç saatte bir de mama vermeni öneririm. Benim bebeğim de 26 günlük henüz, ben günde 3 kez mama veriyorum mesela.
Diverso Çoğalacagını düşünüyorum evet, anne sütü bebeğin talebiyle ilgilidir gibi bişey okumuştum bebeğin ne kadar çok isterse sütün o kadar gelir emin ol