Kupelikiz_1 Elmas94 İgor kullanmadım ama bakmıştım çok ağır sandaleti ayakkabısı çizmesi hepsi ağır geldi bana belki kullananlar memnundur, vicco da bazılarının cırtlarında problem oluyor ben dahil çevrem de 4 kişiye öyle denk geldi
sheesyelllow Elmas94 vicco aldım giymedi bende başka marka aldım onu giydi bu kışta ev pandufu igorun aldım çok çok severek giydi
Elmas94 Kupelikiz_1 e hiçbiri diyosunuz yani 😀 peki tavsiye ettiğiniz bir marka model var mı yaz için
Irmakmelegim Elmas94 ben şuan spor ayakkabid a vicco kullniyrm kzim 21 aylık ama sandalet Nike veya Adidas almayı düşünüyorum
Kupelikiz_1 Elmas94 Nike aldım ben spor ayakkabı çoraplı gibi ağız kısmı çıkmıyor ayaktan da sandaletleri de güzel önü kapalı modeller var 🌸
Mlk026 Bence ikiside değil iyi bir ortopedik ayakkabı eski tarz nike adidas da var hediye geldi arada onuda kullanıyorum. İgor yurtdışında marketlerde satılan terlikler gibi burada lüks marka oluyor
BrcGE Ben geçen sene crocss tercih ettim 1 yaşındaki oğlum için tüm yaz onunla gezip koştu başka birşeye ihtiyaç duymadık, hersene numarasını alıp tüm yaz onunla geçirmeyi planlıyorum:)