Laydaren Esrayd Sonradan ortaya çıkar mı bilmiyorum ama hamilelik sürecinde teşhis edilebildiğini biliyorum. Eğer böyle bir durum olsaydı 2 yaşına kadar kendini çoktan hissettirirdi diye düşünüyorum. Ne gibi belirtiler var ?
Mercosey Esrayd yani hadi gebelikte görülmedi doğumdaki muayenede fark ederdi doktor. Açıklık oluyor yumru oluyor bebekte
HatFer135 Esrayd kesinlikle hayir o gebelik doneminde olusan bi hastalik bi bebegimi bu sekilde kaybettim
Sinem61 Esrayd hiç sanmıyorum doğunca yenidoğan doktorları her yerine bakıyor mutlaka görürlerdi. Ayrıca bacak hareketlerinde ya da çiş yaparken zorlanma tarzında belirtiler olurdu siz farkederdiniz
Esrayd Laydaren hiç bir belirti yok çok şükür. Kızımın koluyla ilgili bişey sormak için bi röntgen atmıştım bi gruba, orda birisi böyle bişey yazmış bende tedirgin oldum tecrübeli anneler varsa sormak istedim.
Laydaren Esrayd Aman ben de bir şey sandım 🥰 Sizce öyle bir ihtimal olsa bir gruptaki herhangi birinin çat diye gördüğünü doktor görmez miydi hiç ? Üzülüp takılmayın böyle şeylere hiç. Ağzı olan ben konuşuyorum demiş 😊
Esrayd Mercosey hayır hiç bişey yok. Tekrar baktım çocuğuma çok şükür bi sıkıntı gözükmüyor sırtında,belinde falan
Esrayd Laydaren çok doğru söylüyosunuz o kadar korktum ki anlatamam, oturup ağladım hatta bunun için .:) Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Nolur Allahım 🤲🏻
Laydaren Esrayd Ah amin. Hiçbirimizin evladının ayağına taş değmesin. Siz de üzülmeyin lütfen, ta anne karnından oradan doğumda taaa oradan kontrollerinde hiçbir şey olmasa üşütüp hastaneye gittiğinde ciğerlerine 1 kez bakılsa bile görünürdü. 😊
Esrayd Mavi3435 bide söylediğinden o kadar emindi ki hanımefendi,korkudan ağladım kızıma baka baka. Buraya yazınca biraz rahatladım çok şükür
Esrayd HatFer135 Rabbim size sabır versin,bebeğiniz melek olmuş uçmuş. Bir daha yaşatmasın inşallah Rabbim 🙏🏻