Hyl-kbr1501 Ürün hakkında bilgi verir misiniz bebeğimin burnu gece yatmadan önce açıyorum ama tıkanıyor sabaha kadar odanın nemi 40 olması lazım en az benimki 30 35 bide bu deniz suyu sprey kullanan öneren var mı
Aezgi Hyl-kbr1501 bebeğiniz ne kadarlık burun spreyi genellikle 1 yas sonrası icin uygun coldmixs ise yatağının kenarına bi mendile veya yastığına damlatın
Gokyuzunde2 Hyl-kbr1501 grip oldugunda kızımım yatagına damlatıyorum coldmixi bence burnunu acık tutmada etkili oluyo en azından daha rahat nefes alıyor. Deniz suyu da kullanıyorum ama serum fizyolojik kadar etkili bişey değil zor durumd kaldıgımda tek basına oldugum acamadıgım zamanlarda kurtarıcı oluyo
Ahsenduru111 Hyl-kbr1501 biz kullanıyoruz rahatlatıyor kozımı yastığına bir damla damlatıyorum yada odada ki buhardanlığa damlatıyorum
annesininkuzusu_1402 Hyl-kbr1501 burnu tıkalı olunca yatmadan yatagının koselerıne 1-2 damla damlatıyorum sabaha kadar rahat uyuyor oda bıle ferahlıyor ben memnunum cold mıx damladan 14 ayllık suan oglum 8.-9. Ay ılk hasta olduğunda basladım kullanmaya
Ahsenduru111 Hyl-kbr1501 tabi doktora sormakta fayda ben 1 yaşında abimin önerisiyle aldım ama temiz içerikli
Minnakkk Hyl-kbr1501 ben iki, cocugumda da kullandım guzel rahat nefes alıp uyumasını saglıyor. Bir iki damla yastıgına damlatıyırum yakaya ya da damlatabilrsnz sadece tenle temas etmemesi gerekiyor
Tgrhfs Hyl-kbr1501 oğluma 3 yaş civarı kullanıyordum baya rahatlatıyordu fakat şişenin içinde kendiliğinden bitiyordu 2020 yılında 60 liraya alıyordum pek ekonomik değil bayadir almıyorum baş ucuna soğan+ karanfil yapın oda çok etkili oluyor