Melekbebis Çocuğuna okula gitmeden okuma yazma öğreten varmı ben öğretmek istiyorum doğru yöntemlerle öğretmek istiyorum tabiki.. bilgisi olan varmı hanımlar ben üniv. Mezunuyum ancak yinede yanlış öğretmekten korkuyorum
incir-receli Melekbebis neden peki? erken öğrenen çocuklar okulda sıkıldığı için okula gitmek istemezler
Dondurmalikahve Melekbebis Bunu iyi niyetle yapmak istiyorsunuzdur ama aslında bunun bir faydası yok siz eğer okuma yazma öğretirseniz çocuğunuz okula başladığı zaman okuma yazmayı bildiği için öğretmenini dinlemez dersten sıkılır okul sıkıcı gelir. Okuma yazmayı öğrenmesi gereken en uygun yer okuldur.
zambakcicegi Melekbebis ablam öğretmeye çalışmıştı (ne kadar doğru ogretigini bilemem orta okul mezunu kendisi) yiğenimin dersleri iyiydi sıkılma durumu olabilir en azından harfleri öğrenebilir benim fikrim 😊🤷🏻♂️🤷🏻♂️
Aysegul93 Melekbebis harf yerine erken okur yazarlık bilgisi verin işte çizgi çalışması. Resimli hikayeleri anlattırn. Okul öncesi eğitiminde bile harf öğretilmez sadede hazırlık yapılır. Çocuk gelişim öğrencisiyim ben. Derslerimizde hep bunu işledik