Nlfrszn Kızlar bebeğim nerde ise 6.5 aylık olucak ama henüz oturamıyor yıkılıyor normalmı sizce ? sizin bebekler ne zaman desteksiz oturdu ?
ezgiguzell Nlfrszn valla biz 2 gün sonra 6 aylık olacağız bizim de öyle hemen öne atıyor kendisini çocuk kıyaslamak değil amacım asla ama bazı bebekleri görüyorum mama sandalyesine başlamışlar bile çok takılmıştım bir ara buna ama tabii daha erken
c-enfal Nlfrszn çok normal 7 ye girmeden veya girdikten sonra yavaş yavaş tek başına oturuyorlar ama benim beneğim 8 aylık olcak ne kendini çevirdi ne de hala tek başına oturuyor. Oturma süresi uzun ama sonra devriliyor kendini çevirmediği için kalkamıyor 🥺
c-enfal Nlfrszn çok normal 7 ye girmeden veya girdikten sonra yavaş yavaş tek başına oturuyorlar ama benim beneğim 8 aylık olcak ne kendini çevirdi ne de hala tek başına oturuyor. Oturma süresi uzun ama sonra devriliyor kendini çevirmediği için kalkamıyor 🥺
Nlfrszn ezgiguzell benım 2 yasında oglum da var o 5 aylık ken mama sandalyesınde desteksız oturuyordu 6 ncı ayda baba dedı . Kızım öyle olmadı benden acaba dedım bıseyı eksıkmı yapıyorum