Selimikomom Bu süpürgeyi kullanan var mı? Arkadaşım evleniyor ev hediyesi almak istiyorum kullananlar tavsiye eder misiniz?
Aselsmommy Selimikomom benimkiler borcam bile almadığı gibi nikahıma bile geç geldiler salaklar asddgjkl
Deletedmom_41 Selimikomom Hatırlat yıl sonu ödül postumda yılın en iyi arkadaşi ödülünü sana vereceğim 😄
Halimea Selimikomom düşünceli arkadaşsınız helal olsun , ben kulanmadım kullanan vardır .postunu, da üste kalsın🌸….
Selimikomom Aselsmommy hsjsjdhd ben çok hayırlı bir arkadaşım da ondan🤪 bebeklik arkadaşım o yüzden yoksa normal bir arkadaşım olsaydı almazdım😬
Selimikomom Deletedmom_41 ay ben burda yeniyim momda takılıyordum çocuğu doğurunca geldim buraya öyle şeylerde mi varmışşş ben bir hatırlatıcı kurayım en iyisi hsjdjsk
Deletedmom_41 Selimikomom Ahah eski postlarımda bulabilirsin umarım tekrar yaparız seni unutmayacağım pikachuu😜
Selimikomom Halimea ay vallahi utandım🥹🤭 teşekkür ederim kaç senelik arkadaşım olunca içimden geldi ben evlendiğimde de çok yardımı olmuştu bekar haliyle çalıştığı parayı biriktirip bilezik alınca çok ağlamıştım 🥲
Kuzularinanasi Kuzularinanasi hic gormemistim.acikcasi kullanmadim ama gordugum kadariyla dikey supurgelerin cekim gucu dusuk.gunluk bisey dokulunce supurmelik gibi geliyor bana
Selimikomom Beyzaelifsevde 🫶🏻 aslında yarım altından bir tık fazla fiyatı yani 5-6bin civarıydı uygun diye alacaktım 😬😅
Ne_alakasi_var_004 Bende mom da takılıyordum 1 yıldır burdayım ama kümse konusmuyor kaç kere yazdım can sıkıntısından patlıycam 😞
Selimikomom Ne_alakasi_var_004 evet fakat momdakilerin çoğu doğurdu çocuklardan vakit kalmıyor herhalde kimse yazmıyor bende buraya geçtim ama çoğu kişi tersliyor beni minnoş kalbimi kırıyorlar☹️😂😂😄
Selimikomom CaninannesiCemre aa gerçekten mi ismi ne ben direkt ss aldım sonra kayboldu.philips ama ne çeşitleride oluyor ya marathon gibi
Ne_alakasi_var_004 Selimikomom valla aynen bacım benımde fındık kalbımı kırıyolar gel biz kankiş olalım 🤪❤️🦋
CaninannesiCemre Selimikomom Philips speedpro(şarjlı dikey) diye geçiyor,resim atmasını bilmiyorum atardım size bendekini:)