Rabia3334 Airfryer aldık dyson aldık robot süpürgeden vazgeçtim almadım smdide güzel efsanevi bi kahve makinası bakıyorum öneri verirmisiniz rica etsem benim eskisi var ama kardesıme verdım bunları eşim yeni ev için aldı acaba güzel böyle kahve makınası ne önerirsiniz
Aysegul93 Rabia3334 kız neden aldıklarını saydın şimdi kahve makinesi önerisi diye sor geç tanıdıkların varda nispet mi yapyon😀
Tombikdonerartikcokpahali Hayırlı olsun daha bir tanesi bile yok bende, gözüm acıdı taaaa burdan gözümüze soktunuz😂
Beemom Aysegul93 vallahi bana da tuhaf geldi ev kendinin mi onu dememiş dur soralım kız evi de mi yeni aldın 😀😀😀
Asdfasdf- Aysegul93 cidden öyle yani sadece alacağını sorsa sanki biz neler aldın da kahve makinesi kaldı diye sorduk 😀
Nescafemm Rabia3334 canım bi tavsiyede bulunmak istiyorsan alacağın şeyi söylersin sen herşeyi bize nispet yapar gibi söylüyorsun 😅 kahve makınası içinde yeni çıkan espresso makinaları var onlardan al bence
PatronBebek Rabia3334 cnm bende ev taşıdım airfry, robot süpürge, dyson v18 kendime iPhone 19 eşime iphone 18 buçuk, 5 ajda bilezik 2 pırlanta. Bunları da al ev taşınırken çok muhim çünkü. Bunlar kıskanç sen bakma bunlara benide çekmezler hiç
Oglumcanim_ PatronBebek hahhahaha güldüm kız . Ya ne kadar saçma bi post dimi. Amaç ne ya ben anlamıyorum . Süpürge için diğer şeyler için öneri istememiş de kahve makinesi için istiyo haspam. Ay sinir oldum ya.
AnnaKarenina_ PatronBebek sorunlu kendisi açtığı postları hatırlarsanız eğer 😂 kocası sussun diye ne isterse almış buna 😂
Anr5155 Bende ev taşıdım 1 hafta önce lanet olsun benim kocam iki kilo pirinç iki kilo mercimekten başka bir şey almadı
Oglumcanim_ Rabia3334 ne diyosun bacım ya ? Kafan mı güzel Allah aşkına . Onları akıl edip almışsın da kahve makinesi mi bulamadın alacak ? Bas parayı onu da al . Bu ne görgüsüzlük ya.