Deletedmom_110 HtckSym tabiki 2 doz kızıma 8 ve 13 ayda oğluma da aynısını yaptırıcammm ne eksik ne fazla eşit
Paramedik16 HtckSym oğluşlarım (ikiz) 4 aylık canım ilk dozu yaptırdık kesinlikle yaptırın dedi doktorumuz tüm özel aşıları yaptırmaya devam edicez
Mercosey HtckSym yaptırdım daha doğrusu yeni ilk dozunu yaptırdım. Yaptırana kadar da çok tedirgin olmuştum çünkü yetişkine bir şey yapmayan ama bebeklerde sekellere ve çok daha kötü sonuçlara sebep olan bir hastalık.
Deletedmom_110 HtckSym kızıma öyle yaptırmıştım kuzum oğluma da aynı şekilde ıstıyorum hayır daha erkende yapılıyor onu doktorunuzla görüşmeniz lazım
Civciv31032023 HtckSym evet bir yaşını geçtikten sonra demişti hemşiremiz sağlıkocağının aşıları çok olduğu için ağır gelir o zamanlar azalıyor o zamanlar yaptırın demişti bana
Mercosey HtckSym sanırım ya 2 ya da 3 aydan sonra yapılmaya başlanıyor. Zaten düzenli gittiğiniz bir doktor varsa o size diyecektir şu tarihlerde yapalım diye
BskSrc HtckSym biz de bugün ilk dozumuzu olduk. 3, 5 ve 13uncu aylarda nimenrix ve bexsero dedi doktorumuz. Bexseroyu bugün olduk, birkac gün sonra da nimenrix’i yaptıracağım
AngeL- HtckSym biz yaptırdık canım rota virüsü aşısı ve menenjit aşısını. 2. Ay bitiyordu yaptırdığımız zaman