Habibeears Kızlar birşey sorucaktım benim bebeğim 6 aylıkken emzirmeyi bıraktı tamamen aslında 4.aydan başlamıştık ama 6 .ayda tamamen bitti emmesi.Aksam baktım sütüm var boşaltıp göğsümü versem birşey olur mu sütümü çoğalır mı nasıl yapsam bilemedim
_ebru_ Habibeears bende aynı durumdayım 3 aydır emmiyor 2 ay sağıp verdim 1 aydır sağmıyorum geçen merak ettim sağayım dedim 15cc süt çıktı göğsümü sıktığımda süt geliyor ama oğlum emmiyor arada teklif ediyorum. Sağmaya da mecalim ve psikolojim izin vermiyor 😂
Habibeears _ebru_ ben dün akşam sagdim ama gelmedi elimle sıktığımda güzel geliyor anlamadım bende ,biraz da korkuyorum dişleri var diye 🥴🥴🤣🤣
_ebru_ Habibeears sağımı doğru yapmıyor olabilirsiniz. Benimki memeyi görünce boş boş bakıyor unuttu büyük ihtimalle süt geldiğini 😂 teklif edin bence belki bir ümit tutar ısırırsa da yapacak bir şey yok belki de ısırmaz😊 Emerse sütünüz de artar
Habibeears _ebru_ yok ya yeni sağım yapmıyorum ki 🤣 verdim ama felaket şekilde ısırıp çekiyor yandım 🥴🥴🤣🤣