birprensannesi0208 Kızlar sizce bu Abiye nasıl?? Kardeşimin düğünü için alacağım gardoropsda sıfır ürün diyor ve 3800₺ yazmışlar fiyatına göre nasıl sizce
Ruzgarsmom1 birprensannesi0208 o fiyata daha güzel ve sıfır etiketli ürünler alınabilir hiç sıfır gibi durmuyor ve beğenmedim model olarak
Merveee3594 birprensannesi0208 bence aşırı pahalı elbiseye göre bende bir elbise var bakmak isterseniz 1-2 saat anca giydim ve çok hoşuma giderek almıştım beğenirseniz bakın derim
birprensannesi0208 Ruzgarsmom1 etiketi üzerinde aslında ama bilemedim sorduğum yerlerdede 5000 binen aşağı doğru düzgün abiye bulamadım maalesef
birprensannesi0208 Ruzgarsmom1 diyorsunuuz 🤦🏻♀️ ay nebileyim kurnaz olmadığımızdan aklımıza gelmemiştir
birprensannesi0208 tatlibiranneo hımm model olarak peki nasıl belki başka yere bakarım modelini beğendim aslında ama
tatlibiranneo birprensannesi0208 bu abiyemi 780 e satıyorum 46 beden 2 adet aynı renk şalı içinde düşünürsen
yellowmom8 birprensannesi0208 fiyatına göre güzel değil yasınız kaç bilmiyorum ama birazda olgun işi gibi
birprensannesi0208 yellowmom8 27 yaşım da modelini beğendim acıkcası normalde daha salaş tarz giyiyorum düğünlerde fakat bu kardeş olunca biraz ağır olsun istedim
birprensannesi0208 Beyninizikullanmakucretsizdir cok yer gezdim fakat 3500 dan başlayanlar benim tarzım değil diğerleride 4-5 bin arası başlıyor