ElisaMom_ Elvin12 üstte kalsın bilgim yok,Banada annem hep yapar salça,adana ve çevresinde yapan yerler varsa alın bence, inşallah ağzınıza layık bulursunuz 🌹
birprensannesi0208 Elvin12 kendimiz cıkarıyoruz Gaziantep’de ev yapımı istiyorsanız eğer iletişime gecerseniz yardımcı olabilirim
Deletedmom_112 Elvin12 aslında bulunduğun yerde ki aktarlara bakabilirsin oralarda genellikle ev yapımı salça oluyor
Bilgeebaby Elvin12 gönderilir ama şu anda almasan daha iyi alsanda az al çünkü ağustos eylül ayında yenisini yapıyorlar. Şu an ellerinde olan geçen senenin oluyor ben 10 kilo almıştım daha bitiremedim yani
Dogacelik Elvin12 hatay yoresel hesabina bakabilirsiniz instagramdan. Ben cok uzun zamandir aliyorum cok memnunum. Hem deprem bolgesine de destek vermis olursunuz🌸
Findikzadem Elvin12 inanın fiyatları bilmyrum öğrenip yazabilirim isterseniz salcanin videosunu da atarım kndi evime yaptığım salça zaten fazla yaptm iki senelik kullanyrum diye kesinlikle küflenme olmaz biberleri tek tek temizleyip yapıyorum