omerinannesi0509 Arkadaşlar saçlarımı boyamak istiyorum bebeğim 2 aylık emziriyorum bir mahsuru yok diye okudum 🤷🏼♀️ Sizce?
Ygtek omerinannesi0509 ben boyattım canım sacım sarı haliyle dipler siyah olunca cok kötü oluyor hamileykende her ay boyatmıştım oğlum 1 aylıkkende yine boyattım bi sorun yaşamadım
Haticelif omerinannesi0509 3 ay beklenmesi gerekiyomuş, kızım 5 aylık, 9 aylık da hamileliği sayarsak rezil durumda saçlarım ama hala çekiniyorum gitmeye 😔
sedalala omerinannesi0509 hamileyken organik boyayla boyattım sonra normal boyaya geçtim. Kırkım çıkar çıkmaz gittim kuaföre. Bebeğin boya kokusunu koklamadığı müddetçe kafa derine ayda bir sürdüğün şeyin aşırı zararlı olduğunu düşünmüyorum o yüzden boyatmaya devam edicem 😎
omerinannesi0509 Haticelif 3 ay bekledik mi noluyor acaba? 😂 3. Aydan sonra da sıkıntılı olur du bence
Haticelif omerinannesi0509 ben okuduğum bilgiyi sizinle paylaşmak istedim beklemek veya beklememek size kalmış ha bu arada emojilerle falan cool olmuyosunuz teşekkür etmeniz yeterliydi
Asilturk Doktorlar ilk 3 ay beklenmesi gerektigini öneriyor bende 8 ay sonra boyadim gratislerde organik boya var alabilirsiniz.
omerinannesi0509 Haticelif ben size soru sordum sadece ama neyse atarlanmanıza gerek yoktu ayrıca cool olma gibi bir çabamda yok 😘