Tuana218893 Bebeğimiz Cok fazla simdilik yere dizdim ama gözüme batiyor dolap dışında nereye koyabilirm . Raf alip duvara monte etsem ustune koysam olurmu ki . Sizin nasıl fotolu fikir verirmisiniz bana
midekoruyucu Tuana218893 😂😂😂 kendime mutfak için sebzelik almıştım bimden. Baktım oyuncak için daha uygun 😂 oyuncakları oraya doldurdum 😂
Gzdzeynep Tuana218893 ben milyoncularda satılan oyuncak kutularından aldım peluşlar oraya. arkadaşların da paylaştığı tarzda oyuncak dolabımız var onu da sınıflandırarak oyuncakları koydum bir kutuda sadece barbieleri var mesela öyle yapabilirsiniz. ben oyuncakların açıkta durmasını sevmiyorum rahatsız edici özellikle karanlık ortamda çocuk da gece uyanınca korkabiliyor
basakhanim34 Tuana218893 İKEA’nın çok güzel çekmeceli oyuncak dolabı var az yer kaplayıp çok şey alıyor ve dekoratif. Bütçem olsa hemen alırdım
Tuana218893 midekoruyucu oyuncak dolabi var ama ona anca oyuncak koyuyoruz. Bebekleri kıyamam oraya bebeklere ayri bı mekan olsa 🤣🤣🤣
Mimmosumm Öncelikle merhaba benim kızım 3 ay 22 günlük inşaAllah oyuncak oynama zamanı gelince bu dolaptan almayı düşünüyorum hem toplu olur hemde hoş duruyor istediği oyuncağı aramadan dağıtmadan bulur eğer bütçeniz uygunsa bu tarz bir şey düşünebilirsiniz
Tuana218893 Gzdzeynep işte bnde sinir oluyom etrafda oyuncak bnde tikayim en iyisi bı sepet gibi bişeye