sblbyrkdr Merhaba anneler bebeklerinize süt banyosu yaptıran var mı zararı yada yararı var mı bılıyor musunuz
Show_must_go_on sblbyrkdr Dolapta sütlerim kalmıştı süresi geçince beneğe bermek yerine süt banyosu yaptırdım zararı yok diye biliyorum yararı ise pişik varsa geçiriyor, vücudunu nemlendiriyor, egzama şikayeti varsa mantar şikayeti varsa iyi gelir
Show_must_go_on Karpuz25 Dolapta süresi geçen sütleri atmak yerine pişik falan odluğunda kullandığınızda hemen geçiriyor öyle demeyin
Show_must_go_on Karpuz25 direk sütü tutup çöpe atmaktansa kızımı yıkayıp dökmek daha iyi. Ki zatem direk süt ile yıkamıyorsunuz normal banyo yaptırdıktan sonra diğer suyu döküp yerine yeni su koyup sütü içine döküyordunuz vücuduma sütü döküp 5-15 dk bekliyorsun bebek vakit geçiriyor banyoda sonra durulamadan çıkartıp kurulayıp giydiriyorsun
Ysgl26 Kız yapış yapış opmaz mı sütten sonra durulamıyorum diyosun. Tatlı yaparken bile Azıcık elime sıçrayınca bile yapış yapış oluyo yıkamazsam
Show_must_go_on Ysgl26 hayır zaten su ile karıştırıyorsunu asla yapış yapış olmuyor zaten onun faydasını almanız için durulanmıyor. Saçına değil sadece vücuduna döküyorsunuz zaten
sblbyrkdr Show_must_go_on bende deneycegım bır kaç paket de ayırırım pışık faln olduğunda kullanırım faln