Hazalts00 Yakında bı düğüne katilacam iki gün elbisem süt vermeye müsait değil sadece iki günlüğüne hazır süt versem sonra kendi sütümle devam etsem bişi olur mu
midekoruyucu Hazalts00 kendi sütünüzü sağın hazır süt vereceğinize. Hazır sütlerin hiç bir faydası yok
Deletedmom_68 Hazalts00 bence müsait bi yer bulup emzirip geri giyinin. mastit olabilirsiniz bebeğiniz biberon isteyip memenizi istemeyebilir en önemlisi bebeğin o an önceliğin kendisinin olmadığını hissedebilir. bence değmez ama siz bilirsinşz
_tospikannesi Hazalts00 hazır süt derken mama mı bebeğiniz kaç aylık hic mama içmediyse kabul etmeyebilir. Düğün kaç saat ki sağın 3-4 saat idare etsin günde tamam
Hiyelist Hazalts00 kesinlikle sağıp içirin mama vermeyin. Verirken de normal biberon yerine kaşık biberon kullanın. Sonrasında meme reddi yapmasın.
Iremars Hazalts00 bence sütünüz varken sağın çünkü hazır mamaların tadı anne sütüne göre daha tatlı daha sonra onu da istiyorlar hep neye alistiysa öyle devam etmelisiniz bı düğünün bebeğinizin beslenmesini etkilemesine izin vermeyin derim ben 😍
Mmbbcn Üç gündür düğündeyim gün içerisinde sağıyorum düğünde verdim baya rahat ettirdi sen de öyle yap
Hazalts00 Hiyelist şimdi bile emince zor veriyorum biberonla da bişi icemiyor zaten ama meme reddinden bende çok korkuyorum doğduğundan beri emdiği zamn migdesini bulandırıyor şimdi bile ağzına alıp çıkarır etrafına bakar tekrar uğraşırım ağzına alması için
Simmomy Tam atak dönemi emen bir bebekse meme reddi yaşarsınız böyle emzirme örtüsü alın musait bir yerde emzirebilirseniz emzirin yoksa sagin sutunuzu kaşıkla verin sizde tüm gün emzirmezseniz rahatsız olursunuz