Ruzz-Batu Fundaipek kurufasulye pila salata ve yogurt oglum 19 ay 3 gunluk biz ne yersek uzun zamandir onu yiyor ona ozel bisey yapmiyorum artik
midekoruyucu Fundaipek biz ne yersek kızım da onu yiyor. çorba olarak köy tarhanası (malatya yöresinde kullanılan) fırında tavuk patates, bulgur veya pirinç pilavı. Cacık veya salata hangisi kolayıma giderse onu yapıcam 😂
Honki_Ponki Fundaipek tavuktan saç kavurma yapmayı düşünüyorum bu akşam lavaş da aldım bide ayran yaparım ortaya biraz karışık turşu birazda yeşillik rokalı maydonuzlu yeter bize
Show_must_go_on Ruzz-Batu Menümüz aynı salata yerine turşu sadece kızımda biz ne yersek aynısını veriyorum özel menüsü yok 😄😄
Cyerg Fundaipek menümde yok ama tavuklu karnıyarık gördüm internette, tabi yanına pilav gider 😂 bir de ıspanak patates fırında çok güzel oluyor üzerine de kaşar, YouTubeda tarifi vardır. Bebeğiniz büyükse ona da verebilirsiniz
Lylozzd Cyerg tavuklu karnıyarığı kabakla yapınca da çok güzel oluyor aklınızda bulunsun. Fırından çıkarmadan üstüne kaşar da koyarsanız üff canım çekti😋
BuzluLatte Fundaipek inanın ki ne yapacağına karar vermek yemek yapmaktan zor 🙄 sebzeli sulu köfte yaptım, yanına tarhana çorbası ve makarna yapacağım. Birde yoğurt
Cyerg Lylozzd yaa onu da denerim, tavukluyu da denemedim de güzel bir fikir gibi geldi. Ya ben hep açım şuan onu anladım 😂😂
Tatlican Show_must_go_on Benim migdem küçucuk herseyle doyuyor😄dunden kalma ev makarnasi vardi 1tabak sadece onu yedim oglen yemek yemedim