prensesovam Kızlar bebeğim 2 aylık olacak ben elimden geldikçe sütümü veriyorum ama arada sütüm yetersiz kalıyor diy e mama da veriyorum mecburen bazıları su ver diyor bazıları verme diyor sizin fikriniz nedir vermeli miyim sizce 🫤
Ysgl26 prensesovam ek gıdaya başlamadan bebeğe su vermeyin. İhtiyacı yok boşuna midesini de böbreklerini de yormayın
Dondurmalikahve prensesovam Siz bilirsiniz ben veriyordum bir iki çay kaşığı yaz aylarında bu miktardan bir şey olmaz doktorda onaylamıştı
irva prensesovam Mamadan sonra ufak bir çay kaşığı kadar verebilirsiniz.Ağzında pamukçuk oluşmaması için.
[silindi] prensesovam Emiyorsa gerek yok, sadece mama içiyorsa verebilirsin. Doktoruna sor ama yinede canım
Elyamm prensesovam bende malesef sadece. Mama veriyorum ve kızım 2,5 aylık . Pamukçuk olmuştu bende mama sonrası ya da günlük suluguyla 30 cc veriyorum
Mazikeen prensesovam doktor ver dedi bana kaynamış soğumuş suyu sevmedi bebeğim e bebekten bebek suyu aldım onu sevdi her mama arkasına veriyorum bende emzirme ve mama birlikte götürüyorum
Adenveannesi prensesovam her mamadan sonra 1 çay kaşığı ılık su verebilirsin dedi bana doktorum öyle yapıyorum
Bil1907 prensesovam ek gıdaya geçmeden su vermene gerek yok zaten yeterli suyu anne sütünden alıyor mamada verdiğin için gerekmiyor