Busraa3535 22 aylık kızım. Maden suyu şişesini 5 dakika içinde almış siseyi aldıgımda dibe inmişti bi zarar olurmu 😐 uzaga koymuştum oysaki 2 dk icinde nası becerdyse
mobesebesir Busraa3535 yok yok olmaz oğlum 18 aylık ben sade maden suyunun içine bide yarım limon sıkıyorum yarısını o yarısını ben içiyoruz
Eminerd Busraa3535 benim oğlum 2,5 yaşında çok seviyor yaa bizi içerken görsün şişenin yarısını hüpletiyor 🤧
Busraa3535 simsimum Normalde zaten yarım çay bardağı falan veriyorum istediği zaman tadına baksın diye bir de mineral açısından ama koca şişeyi bitirince korktum asitli asitli mineralin asidi var ya
Askimizinmeyveleri Busraa3535 4,5 yaşındaki kızım 8 aylıktan beri içer😂😂😂çok sever meyvelisini sevmez siz düşünün bir sıkıntı olmaz kemik gelişimi için güzel
EmineYilmaz Busraa3535 bi yere dökmüştür nasıl içecek biz bile bi anda bitiremeyiz 😂 bişey olmaz bu arada
Dondurmalikahve Busraa3535 Korkmayın bir şey olmaz, içmez diyenlerede sesleniyorum oğlum içiyor hemen ben içemiyorum ama 😄
Premomezra Busraa3535 bi arkadaşımın iki yaşındaki oğlu yaşlı dayılar gibi hergün maden suyu içerdi hiç bişey olmuyor korkmayın kola istemez maden suyu içer öyle bi çocuk
irva Busraa3535 2.5 yaşında oğlum da geçen bardakda yarım kola vardı kapı çaldı açmak için gittim geldim ki oh bardağı almış içiyor bir de içtikten sonra ohhhh misss diyor.Aldım elinden hemen sıpanın.😅 Maden suyundan bir şey olmaz canım.